Päivitys: Koronavirustilanteen vaikutukset Valorinteen kuntosalin toimintaan 14.5. alkaen

Päivitys: Koronavirustilanteen vaikutukset Valorinteen kuntosalin toimintaan 14.5. alkaen

TIEDOTE KORONAVIRUSTILANTEEN VAIKUTUKSISTA VALORINTEEN KUNTOSALIN TOIMINTAAN 14.5.2020 ALKAEN

Valtioneuvosto on päättänyt 6.5.2020 valmiuslain ja tartuntatautilain perusteella lieventää 16.3. määriteltyjä toimenpiteitä, jotka ovat olleet voimassa 13.5.2020 asti. Yhteiskuntaa avataan asteittain kuitenkin siten että edelleenkin koronaviruksen leviämisnopeutta hillitään tarkoituksena varmistaa terveydenhuollon toimintakyvyn säilyminen hillitsemällä infektioiden yhdenaikaista määrää. 1.6.2020 alkaen sallitaan maksimissaan 50 hengen yhdenaikaiset kokoontumiset. 

Tämän määräyksen johdosta:

Jäsenhankinta voidaan käynnistää uudelleen niin että jäsenyys voi alkaa 1.6.2020 alkaen. 

Edelleenkin jokaisen kuntosalin käyttäjän tulee harkita, onko tarpeellista käydä harjoittelemassa koronavirusepidemian aikana Valorinteen kuntosalilla.

Edelleenkin jokaisen tulee huolehtia käsihygieniasta ennen harjoittelua, harjoittelun aikana sekä sen jälkeen. Voimailusalista löytyy saippuaa sekä käsidesiä.

Valtioneuvoston toimintaohjeena on voimassa edelleen suositus, että yli 70-vuotiaat pysyvät erillään fyysisistä kontakteista muiden ihmisten kanssa mahdollisuuksien mukaan. Valtioneuvosto korostaa riskiryhmään kuuluvien omaa harkintaa toimintaohjetta noudatettaessa. Jokaisen riskiryhmäläisen on syytä miettiä altistaako itsensä koronavirusuhalle.

Sairaana ei kuntosalille saa tulla missään tapauksessa

Toivotaan että käyttäjät välttävät ruuhkaisimpia ilta-aikoja, jolloin yhdenaikaisten käyttäjien määrä pysyy mahdollisimman pienenä. Useiden työnantajien määrättyä työntekijänsä etätyöhön mahdollistaa menettely usean henkilön osalta vuorokauden muidenkin ajankohtien hyödyntämisen kuntosalin tasaisemman kuormittamisen näkökulmasta.

Seuraamme Valtioneuvoston ja muiden viranomaistahojen ohjeistuksia päivittäin ja tarvittaessa tekemiämme kuntosalin aukioloa ja rajoituksia koskevia päätöksiä muutetaan. 

 

11.5.2020 Voimistelu- ja Urheiluseura Keljon Viesti r.y. johtokunta

Comments are closed.