Tiedote koronavirustilanteen vaikutuksista Valorinteen kuntosalin toimintaan

Tiedote koronavirustilanteen vaikutuksista Valorinteen kuntosalin toimintaan

(Katso johtokunnan uusi, 11.5.2020 päivätty tiedote tästä: http://keljonviesti.raisanen.org/?p=706)

Hallitus linjasi 16.3. toimenpiteitä, jotka otetaan käyttöön 18.3. alkaen jatkuen 13.4.2020 asti. Julkisia valtion ja kuntien toimintoja ajetaan alas niin että koronaviruksen leviämisnopeutta hillitään tarkoituksena varmistaa terveydenhuollon toimintakyvyn säilyminen hillitsemällä infektioiden yhdenaikaista määrää. Yli kymmenen henkilön julkiset kokoontumiset on kielletty, jonka seurauksena Voimistelu- ja Urheiluseura Keljon Viesti r.y. vuosikokous siirtyy sellaiseen ajankohtaan, jolloin lainsäädännöllisesti kokous on mahdollista järjestää.

Toimenpiteet ja suositukset:

Keskeytetään jäsenhankinta, uusia jäseniä ei hyväksytä poikkeustilan aikana.

Jokaisen kuntosalin käyttäjän tulee harkita, onko tarpeellista käydä harjoittelemassa em. ajanjakson aikana Valorinteen kuntosalilla, vai voiko tehdä kotioloissa esim. kehonpainoharjoittelua tai muuta aerobista liikuntaa.

Jokaisen tulee huolehtia käsihygieniasta ennen harjoittelua, harjoittelun aikana sekä sen jälkeen. Voimailusalista löytyy saippuaa sekä käsidesiä.

Valtioneuvoston määräyksen mukaan yli 70-vuotiaiden tulee pysytellä karanteeninomaisissa olosuhteissa poissa julkisilta paikoilta, joissa mahdollisuus koronavirusinfektion saamiseen on olemassa. Voimailusali suljetaan yli 70-vuotiailta.

Sairaana ei kuntosalille saa tulla missään tapauksessa.

Toivotaan että käyttäjät välttävät ruuhkaisimpia ilta-aikoja, jolloin yhdenaikaisten käyttäjien määrä pysyy mahdollisimman pienenä. Useiden työnantajien määrättyä työntekijänsä etätyöhön mahdollistaa menettely usean henkilön osalta vuorokauden muidenkin ajankohtien hyödyntämisen kuntosalin tasaisemman kuormittamisen näkökulmasta.

Seuraamme Valtioneuvoston ja muiden viranomaistahojen ohjeistuksia päivittäin ja tarvittaessa tekemiämme kuntosalin aukioloa koskevia päätöksiä muutetaan. Näillä toimenpiteillä haluamme varmistaa kilpaurheilijoiden sekä tavoitteellisten kuntoilijoiden harrastusmahdollisuuden säilymisen.

 

18.3.2020 Voimistelu- ja Urheiluseura Keljon Viesti r.y. johtokunta

Comments are closed.