Lindforsille kaksi SM-hopeaa Rönniltä, Kahilainen 20v SM-5 Porissa

Lindforsille kaksi SM-hopeaa Rönniltä, Kahilainen 20v SM-5 Porissa

Viestin nostajien mestaruuskilpailu-urakka on jatkunut kesälläkin.

Heinäkuussa Petri Lindfors toi Rönniltä SM-hopeaa sekä tempauksesta (143 kg) että työnnöstä (182 kg). Yhteistulosennätykseen (nyt 325 kg) tuli samalla roima kuuden kilon parannus. Onnitttelut mahtavasta suorituksesta! Petri on myös leireillyt kesän aikana Rovaniemellä, sillä Pohjoismaiden mestaruuskilpailut lähestyvät!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Viestin Petri Lindfors (+109 kg) nosti kaksi hopeaa tempauksen ja työnnön SM-kisoissa Rönnillä! ???? 143 kg tempauksella ja 182 kg työnnöllä yhteistulosennätyskin parani peräti 6 kiloa, nyt lukemiin 325. Loistava kisa Petriltä – onnittelut nostajalle ja taustajoukoille! Sekä tietysti kiitokset järjestäjille #tampereenpyrintö @tp.painonnosto ? #keljonviesti #rönni #eräjärvi #tempauksenjatyönnönsm #weightlifting #painonnosto #tempaus #työntö #snatch #cleanandjerk #repost @petrilindfors ??? #roadtorönni ended with 6 kg increase to total with 143 snatch and 182 C&J. Both lifts earning silver. Had to play it safe in the clean and jerk part to secure the silver so I left quite a bit kilos to the platform by increasing only 1 kg from the previous lift. @senilixosetmusculus #crossfitjkl #RakennusAuvinen #Sitowise

Henkilön Keljon Viesti Painonnosto (@keljonviesti) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

@petrilindfors vietti elokuun alun Rovaniemen maisemissa: “Maajoukkueleiriltä haettiin vauhtia PM-kisavalmistautumiseen. Kovina päivinä maksimoitiin nostot ja kyykyt. Välipäivinä maksimoitiin lepo ja ruoka sekä kisailtiin minigolfissa ?” … Ensimmäisellä videolla Petri tempaa ennätysraudat 144kg! Virallisen osuuden jälkeen leireilyä jatkettiin vielä @atleetti_klubi :n Ari Moilasen johdolla. @weightliftingteamfinland @spnl_painonnosto #maajoukkueleiri #keljonviesti #ounasvaaranatleettiklubi #bulgarianexperience #continuetomaximum #personalrecord #rovaniemeläisbulgarialaissysteemi #santasport #arctichomegym #weightlifting #snatch #cleanandjerk #painonnosto #tempaus #työntö

Henkilön Keljon Viesti Painonnosto (@keljonviesti) jakama julkaisu

 

Elokuussa käytiin puolestaan 20- ja 23-vuotiaiden SM-kilpailut Porissa. Viestiä kisoissa edusti Mari Kahilainen, joka oli kunniakkaan taistelun jälkeen sarjansa -20v 59kg viides (51+62=113). Pronssisijaan jäi lopulta eroa kahdeksan kiloa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Mari Kahilainen sarjan -20v 59kg viidenneksi Porin SM-kisoissa! ??? Tässä lajissa pienet asiat todellakin ratkaisevat. Marin omat kommentit alla: … Credit to from @kahilainenmari (@get_regrann) – SM 5 tän päivän kunnolla. Päivän parasta näkyy ehottomasti ekalla videolla ja siitä myös huomaa, kun tää on oikeesti kivaa ja mä oikeesti tykkään tästä? Toisella videolla päivän ainut hyväksytty työntö, sen jälkeen lähettiin mitalia hakemaan. Kolmannesta ja neljännestä videosta näkee, kuinka pienistä asioista onnistuminen voi jäädä kii? Seuraavaan kertaan ja silloin mä en testaa nopeustaitojani juosta tangon alle sekä mä työnnän kyynärpäät ihan suoriks!? #weightlifting … #keljonviesti #painonnosto

Henkilön Keljon Viesti Painonnosto (@keljonviesti) jakama julkaisu

 

Tulokset:

Tempauksen ja työnnön SM-kilpailut, Rönni

20- ja 23-vuotiaiden SM-kilpailut, Pori (PuKa)

Comments are closed.