Masters EM ja Etelä-Suomen mestaruuskilpailut

Masters EM ja Etelä-Suomen mestaruuskilpailut

Painonnoston Masters-ikäluokkien Euroopan mestaruudet ratkottiin 12.-19.8.2017 Ruotsin Halmstadissa. Viestiläisistä mukana olivat sarjan M70 77kg Timo Koivunen ja M65 85kg Kari Tarkiainen. Kisat menivät mukavasti, sillä molemmat toivat lopulta kotiintuliaisina EM-pronssia, Timo tuloksin 62+80=142kg ja Kari puolestaan 72+88=160kg. Onnitettelut arvokisamitalisteille!

Tulokset: http://painonnosto.fi/tuloksia/3339-masters-em-kilpailut-halmstadissa-12-1982017

Vuoden 2017 Etelä-Suomen mestaruuskilpailut käytiin puolestaan 9. syyskuuta Parkanossa. Keljon Viestiä edusti tällä kertaa Janne Riekkinen, joka esiintyi nyt ensimmäistä kertaa tällä tasolla sarjassa 85 kiloa. Huoltotiimissä toimivat Risto Hård ja naapuriseuran Jukka Kivimäki. Jannelta nähtiin nyt nappisuoritus, sillä kuuden onnistuneen putkella syntyivät lopulta ennätykset 97 kiloa tempauksessa, 115 työnnössä ja 212 yhteistuloksessa. Sinclaireissa rikkoutui 260 pisteen raja. Tällä tuloksella Jannelle sarjan neljäs sija.

Ensi vuoden Etelä-Suomen mestaruuskilpailuissa onkin sitten KelVin ja keskisuomalaisten kannalta poikkeuksellisen paljon mielenkiintoa, sillä seuramme toimii tuolloin kisojen järjestäjätahona. Toivottavasti Viestin nostajia nähdään tuolloin myös kilpailemassa suuremmalla joukolla!

Tulokset: http://painonnosto.fi/tuloksia/3377-etela-suomen-mestaruuskilpailut

Comments are closed.