Menestystä opiskelijoiden SM-kisoista

Menestystä opiskelijoiden SM-kisoista

Viikonvaihteessa Tampereella kisatuissa opiskelijoiden painonnoston ja voimanoston SM-kisoissa nappasivat Keljon Viestin Emma Laakoli ja Satu Tiihonen tuplavoiton sarjassaan. Kilpailujen paremmuus ratkaistiin Sinclair-pistein.

Alle 75kg sarjassa Jyväskylän Aikuisopistoa edustanut Emma kasasi 133kg yhteistuloksen, temmaten 58kg ja työntäen 75kg. Näistä työntö sivuaa omaa ennätystä. Viimeisessä työntöyrityksessä rinnalle kääntyi todella helposti ennätysraudat 80kg. Sinclair-pisteitä kasautui Emmalle 162,272.

Samassa sarjassa Jyväskylän Ammattiopiston Satu Tiihonen tempaisi 39kg ja työnsi 56kg. Emman tapaan myös Satu sivusi työntöennätystään. Pisteitä 95kg yhteistuloksesta kertyi 113,313.

Kilpailujen kovimmasta tuloksesta vastasi Porin Puntti-Karhujen Suvi Talasterä kasaten alle 63kg sarjaan 168kg yhteistuloksen ja kasaten täten 225,030 Sinclair-pistettä. Yli 200 pisteen suoritukseen pääsivät myös Alavuden Siri Sytelä ja Oulun Hanna Kunelius.

Tulokset

Comments are closed.