Etelä-Suomen mestaruuskilpailut painonnostossa.

Etelä-Suomen mestaruuskilpailut painonnostossa.

Lohjalla kisatut Etelä-Suomen mestaruuskilpailut toivat jälleen kerran menestystä Keljon Viestille.

Naisten alle 75kg sarjassa Viivi Urpilainen teki vahvan paluun 6kk tauon jälkeen kisalavoille napaten samoin tein mestaruuden 136kg yhteistuloksella (63+73), sivuten samalla yhteistuloksensa ennätystä.

Miesten alle 77 kiloisissa Janne Riekkinen oli liekeissä tempauksessa. Avaukseen 89kg, toisella ennätys 93kg ja viimeisellä äärettömän niukasti epäonnistunut yritys pe-raudasta 96kg. Työntönosto ei ollut sitten aivan parasta Jannea jääden 106kg. Yhteistuloksella 199kg kuitenkin mestaruuskisojen 4. tila.

Miesten +105kg Tomi Nissinen tappeli nuorisokaartilaisten seassa itsensä pronssille 251kg (107+144) tuloksella. Viimeinen työntö 151kg olisi tuonut hopeaa. Tällä kertaa kuitenkin rauta nöyryytti miestä.

Huoltohommissa viestiläisistä hääräsi ansiokkaasti Jani Senilä.

Seurajoukkuepisteissä KelVi sijoittui kolmen nostajan joukkueella sijalle 7.

Comments are closed.