Browsed by
Category: Uncategorized

Uutta vuodelle 2020: Painonnostajien jäsenyydet Suomisportista!

Uutta vuodelle 2020: Painonnostajien jäsenyydet Suomisportista!

Vuosi 2020 tuo tullessaan painonnostossa kilpailevia urheilijoita koskevia muutoksia. Keljon Viestiä edustavat painonnostajat ostavat jatkossa sekä kilpailulisenssin että seuran jäsenyyden Suomisport-palvelun kautta: https://www.suomisport.fi/ Valittavissa ovat seuran sääntöjen mukaiset jäsenyydet (tässä vaiheessa poislukien kannatusjäsenyys), jotka seuran Suomisport-pääkäyttäjä hyväksyy ostotapahtuman jälkeen. Varsinainen jäsenyys ja alle 15-vuotiaiden nuorisojäsenyys maksavat molemmat 21 euroa, ja ne ovat ostettavissa 1.1.2020 alkaen. Suomisport-ohjeet: https://www.tuki.suomisport.fi/ Ennen jäsenyyden ostamista on tietysti syytä tutustua seuran sääntöihin, jotka ovat nähtävillä sekä näillä sivuilla että Suomisportissa oston yhteydessä.

Keljon Viestin jäsenmaksu 2018

Keljon Viestin jäsenmaksu 2018

Keljon Viestin jäsenmaksu 2018 maksetaan marraskuun aikana Voimistelu- ja Urheiluseura Keljon Viesti ry:n johtokunta on kokouksessaan 10.10.2018 päättänyt, että seuran jäseniltä kerätään 20 euron jäsenmaksu kuluvalta vuodelta 2018. Jäsenmaksu maksetaan seuran tilille FI83 5290 0240 2751 54 (BIC: OKOYFIHH) marraskuun 2018 loppuun (30.11.) mennessä. Viestikenttään “Jäsenmaksu 2018 / nimi”. Jäsenmaksun voi maksaa myös salikortin lisäajan maksun yhteydessä. Tällöin viestikenttään tulee lisätä tieto että maksu sisältää 20 euron jäsenmaksuosuuden.   Keljon Viestin johtokunta

Piiriottelu 2017

Piiriottelu 2017

http://painonnosto.fi/tapahtuma/2882-kansallinen-piiriottelu-ks-ep-kp-cup-18032017 Piiriottelu Keski-Suomen, Keski-Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan välillä kisataan Valorinteellä lauantaina 18.3.2017 alkaen klo 11:00. Kilpailu on myös Suomen Cupin osakilpailu. Mainos piiriottelusta (pdf)

Kisakatsaus painonnostoon ja leuanvetoon

Kisakatsaus painonnostoon ja leuanvetoon

KelVi:n edustusurheilijoita on nähty viime aikoina useilla eri kisa-areenoilla. Painonnostajista Heta Ojanen sijoittui toiseksi Sinclair-pisteissä opiskelijoiden painonnoston SM-kisoissa. Alle 75kg sarjassa nostanut Ojanen teki uudet pe-lukemat niin tempaukseen, työntöön kuin yhteistulokseenkin. Tempauksessa ennätysraudoiksi muodostuivan 70kg, työnnössä 93 kg ja yhteistuloksessa 163kg. Leuanvetäjät ovat kilpailleet niin toistoleuanvedossa Suomen Cupin kisassa Kauhavalla, kuin lisäpainoleuanvedon Chin up Openissa Espoossa. Toistokisoista Reino “Retse” Kaikkoselle M60 alle 100kg sarjasta voitto uudella SE-tuloksella 22kpl. M50 alle 100kg sarjassa Jouko Huovinen nappasi kolmostilan 23 leualla. Lisäpainokisoissa Johanna…

Read More Read More

Simo Saaren muistokilpailut

Simo Saaren muistokilpailut

Milla Salonen oli ennätyskunnossa 11.6. 2016 nostetuissa Simo Saaren muistokilpailuissa. Alle 75kg sarjassa toiseksi sijoittunut Salonen paransi tempauksessa ennätystään kilolla lukemiin 55kg. Työnnössä ennätys koheni kokonaista 5kg lukemaan 74kg. Sarjassaan toiseksi sijoittunut Salonen hävisi sarjavoiton Huiman Mari Paanaselle 4 kilolla.

17-vuotiaiden painonnoston SM-kisat Kalajoki

17-vuotiaiden painonnoston SM-kisat Kalajoki

Keljon Viestin Mari Kahilainen saalisti hopeaa Kalajoella pidetyissä 17-vuotiaiden painonnoston SM-kilpailuissa. Alle 63kg sarjassa nostanut Kahilainen tempaisi ennätyksensä 45kg, varmistellen jo tässä vaiheessa hopeaansa. Työnnössä avausraudat 53kg varmistivat hopeamitalin. Toisella 58kg nousivat vielä suorille käsille, mutta viimeisen 61kg oli vielä liikaa. Monipuolinen Kahilainen on kisannut SM-tasolla myös yleisurheilussa ja lentopallossa.

Alavuden kansalliset painonnostokisat

Alavuden kansalliset painonnostokisat

Viestin 17-vuotias Mari Kahilainen kävi testaamassa kisakuntoaan Kalajoen 17-vuotiaiden SM-nostoja silmällä pitäen tänään 7.5. Alavudella. Sairastelujen takia tuntuma isoihin rautoihin oli aavistuksen hukassa varsinkin työnnössä. Tyttöjen 63kg sarjassa nostaneen Marin tempaus ja työntö jäivät tällä kertaa aloitusrautoihin, 42 kg tempauksessa ja 53 kg työnnössä. SM-kisoihin on kuitenkin vielä 2 viikkoa aikaa, joten tuntuma isoon rautaan on saavutettavissa. 42kg tempaus 53kg työntö Huumorina eteläpohjalaisten kirjoitusasu seuramme nimestä.

Keljon Viesti on oiva esimerkki urheiluseuran merkityksestä yhteisön rakentajana

Keljon Viesti on oiva esimerkki urheiluseuran merkityksestä yhteisön rakentajana

Keljon Viesti juhli 70-vuotistaivaltaan 22. marraskuuta Valorinteellä. Juhlapuheen pitänyt dosentti Kalervo Ilmanen kuvasi Keljon Viestin taivalta arvokkaaksi kansalaisten ruohonjuuritason toiminnaksi: ”Keljon Viestin taival on ollut monivaiheinen ja menestyksellinen. Juurevasti paikallisuuteen kiinnittynyt työläisurheiluseura on jäsenistöineen osoittanut, että perinteinen kansalaisaktiivisuus ei ole Suomesta minnekään kadonnut. Keljon Viestin toiminta jatkaa suomalaista kansalaistoiminnan pitkää perinnettä. ” Liikuntaseura luo yhteisöllisyyttä Ilmanen toivoi Jyväskylän kaupungin poliittisilta päättäjiltä ja viranhaltijoilta jatkossakin riittävän ymmärrystä sille, miten merkittävä tekijä vapaaehtoinen kansalaistoiminta on yhteiskunnan kannalta. ”Urheilu- ja liikuntaseura luo Keljon…

Read More Read More

Keljon Viesti 70 vuotta

Keljon Viesti 70 vuotta

  Voimistelu- ja urheiluseura Keljon Viesti viettää 70-vuotisjuhliaan lauantaina 22. marraskuuta klo 14:00 kotipesässään Valorinteellä. Juhlien yhteydessä julkistetaan myös seuran taipaleesta kertova historiateos. Tervetuloa juhlimaan Lue lisää historiasta.   Juhlien yhteydessä julkistetaan historiateos Kohti uutta huomenta – Keljon Viesti 70 vuotta. Historiateoksen on kirjoittanut toimittaja Jarkko Mänttäri. Lue lisää historiikista.